середа, 13 січня 2021 17:25

Компанія Ferrexpo за рік наростила виробництво окатків

Компанія Ferrexpo за рік наростила виробництво окатків
Завдяки збільшенню обсягів виробництва Ferrexpo забезпечила додатковою роботою залізницю, порти, енергетиків, постачальників газу

Компанія Ferrexpo за підсумками 2020 року сумарно збільшила випуск окатків на 7% у порівнянні з 2019-м. Виробила 11,2 млн т.

За інформацією компанії, торік загальний випуск окатків із 65-відсотковим вмістом заліза становив 10,8 млн т (зростання на 8%), з 62-відсотковим вмістом - 98 тис. т, виробництво окатків прямого відновлення заліза (Direct Reduction - DR) з 67- процентним умістом заліза становило 339 тис. т, у 2019 році ця продукція не вироблялася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як добувають залізну руду - вражаючі подробиці про роботу кар'єрів

У четвертому кварталі загальний випуск окатків зріс на 22% у порівнянні з третім кварталом - до 3,1 млн т. У тому числі вироблено 2,9 млн т окатків з 65-відсотковим умістом заліза (зростання на 16% до третього кварталу), з 62-відсотковим вмістом окатки не вироблялись, виробництво окатків DR з 67-відсотковим вмістом заліза становило 153 тис. т.

Уся продукція вироблялася з власної сировини компанії Ferrexpo. Обсяги продажів окатків за 2020 рік - приблизно 12,1 млн т, що перевищує показники попереднього року на 17,5% (в 2019 році - 10,3 млн т).

Зростання випуску окатків відбулося після реалізації проєкту збільшення виробництва збагачувальної фабрики Групи Ferrexpo. Операційна діяльність і логістика Ferrexpo продовжили працювати з мінімальним впливом Covid-19 протягом четвертого кварталу 2020-го.

Завдяки збільшенню обсягів виробництва, Ferrexpo у цей непростий час пандемії забезпечила додатковою роботою порівняно з минулим роком своїх контрагентів: залізницю, порти, енергетиків, постачальників газу. Це призвело до створення робочих місць та збільшення всіх податкових відрахувань до бюджетів різних рівнів. А також активно допомагала місцевим громадам у боротьбі з коронавірусом.

За підсумками квітня 2020 року Ferrexpo виробила 1,06 млн т залізорудних окатків із власної руди, що є рекордним виробничим показником компанії за всю історію її існування й на 12% більше, ніж виробництво в квітні 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Компанія Ferrexpo за рік наростила виробництво окатків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути