пʼятниця, 16 жовтня 2020 18:04

Коломойський хоче повернути Приватбанк: поновили справу про скасування націоналізації

Коломойський хоче повернути Приватбанк: поновили справу про скасування націоналізації
Колишній власник Приватбанку Ігор Коломойський подав апеляцію. Фото: Pixabay

Справу про скасування націоналізації Приватбанку поновили. Ексвласник банку Ігор Коломойський подав апеляцію на поновлення процесу в Господарському суді про скасування договору купівлі-продажу банку Мінфіну.

Шостий апеляційний адміністративний суд Києва поновив справу про оскарження державою рішення Окружного адмінсуду Києва про скасування націоналізації ПриватБанку. Слухання призначено на 26 листопада 2020 року, пише НВ Бізнес.

Хронологія подій

19 грудня 2019 року Шостий апеляційний адміністративний суд відклав справу до остаточного рішення Верховного суду у справі про визнання сім'ї Суркісів пов'язаними з Приватбанком особами та обміну їхніх вкладів у Приватбанку на акції. Це рішення було прийнято на користь держави 15 червня поточного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Deutsche Bank допоміг Коломойському відмити сотні мільйонів доларів Приватбанку

Рішення Шостого апеляційного адміністративного суду Києва на користь Коломойського відразу дає можливість Людмилі Шкурдовій, судді Госпсуду Києва, поновити провадження і визнати недійсним продаж Приватбанку Мінфіну за 1 грн і повернути акції колишнім власникам.

Колишній власник Приватбанку Ігор Коломойський подав апеляцію на те, щоб поновити судовий процес під головуванням судді Шкурдової.

Український олігарх Ігор Коломойський посів 57-ме місце в рейтингу ізраїльських мільярдерів. Його статки оцінили в $1 млрд. У попередньому рейтингу Коломойського оцінювали в $1,2 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський хоче повернути Приватбанк: поновили справу про скасування націоналізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути