Ексклюзиви
понеділок, 23 травня 2011 13:48

"Київенерго" вже домовилось з колекторами, які "вибиватимуть" гроші у боржників

"Київенерго" вже домовилось з колекторами, які "вибиватимуть" гроші у боржників

ГО "Універсальна колекторська група" (Київ) і ТОВ "М. Д. Груп" (Бровари) виграли тендер ПАТ "Київенерго" на стягнення дебіторської заборгованості, неустойок, збитків та відсотків, які виникли через неналежне виконання договірних зобов'язань.

Відповідно до оприлюдненого на веб-сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі оголошення, дата акцепту за всіма договорами (п'ять лотів) - 18 травня 2011 року. Кінцевий термін укладення договору між сторонами - 17 червня.

"Універсальна колекторська група", зокрема, виграла два лоти "Київенерго" на стягнення заборгованості споживачів за тепло-і електроенергію та один лот на стягнення аналогічних боргів зі споживачів, які підпорядковані Міністерству оборони.

Вартість перших двох договорів може скласти 25% суми заборгованості, переданої для роботи, третього - 30% суми заборгованості.

"М. Д.Груп" виграв один лот на стягнення заборгованості зі споживачів за тепло-і електроенергію та один лот на стягнення аналогічних боргів виключно з фізичних осіб.

Вартість першого договору між "Київенерго" і "М.Д.Груп" може становити 25% суми заборгованості, переданої для роботи, другого - 30% суми заборгованості.

Термін виконання колекторськими компаніями своїх послуг - три роки з моменту укладення договору.

Нагадаємо, в травні 2010 "Київенерго" уклало договір з ТОВ "Українська колекторська група" (Київ) на стягнення боргів. Вартість договору становила 15 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Київенерго" вже домовилось з колекторами, які "вибиватимуть" гроші у боржників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути