Ексклюзиви
четвер, 19 травня 2011 11:00

Кабмін вклав 50 мільйонів у каналізацію Борисполя

Кабмін вклав 50 мільйонів у каналізацію Борисполя

Кабінет міністрів виділив 50 млн грн для проведення першочергових робіт з будівництва каналізаційних очисних споруд у Борисполі, Київська обл., та вирішення питань запобігання негативних ситуацій техногенного характеру.

Про це повідомила прес-служба віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Віктора Тихонова.

Гроші були виділені за рахунок залишку коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища, який утворився на 1 січня 2011 року.

Крім того, Тихонов додав, що очолюване ним відомство завершує розробку загальнодержавної програми розвитку і реконструкції централізованих систем водовідведення населених пунктів України.

За даними прес-служби, основна частина існуючих централізованих систем водовідведення населених пунктів побудована ще 30-50 років тому.

Протяжність ветхих і аварійних каналізаційних мереж щороку зростає і на сьогодні вона становить 35% всій її протяжності.

При цьому понад 40% обладнання систем водовідведення нині вимагає заміни, 25% каналізаційних станцій очищення перебувають в експлуатації більше 40 років.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін вклав 50 мільйонів у каналізацію Борисполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути