пʼятниця, 05 березня 2021 13:45

"Інтерпайп" назвав наклепом інформацію про завищені ціни на труби для Нафтогазу

"Інтерпайп" назвав наклепом інформацію про завищені ціни на труби для Нафтогазу
Фото: GMK Center

Українська промислова компанія "Інтерпайп" спростовує інформацію про продаж трубної продукції НАК "Нафтогаз України" за нібито завищеними цінами. Серія публікацій в заангажованих і недобросовісних ЗМІ на цю тему є недостовірною і спрямована на завдання шкоди діловій репутації компанії "Інтерпайп".

Серію подібних наклепницьких публікацій компанія пов'язує з тим, що "Інтерпайп" послідовно й відкрито обстоює необґрунтоване і несумлінне підвищення цін на електроенергію в Україні.

У наклепницьких публікаціях, спрямованих проти "Інтерпайп", порівнюються ціни на непорівнянні поставки стандартної трубної продукції, що не має особливих вимог, і на постачання спеціальних технологічно складних труб з преміальним з'єднанням для НАК "Нафтогаз України".

"Інтерпайп" здійснювала і здійснює поставки НАК "Нафтогаз України" в рамках конкурентних тендерних процедур. Нарівні з "Інтерпайп" в тендерах на постачання брали й беруть участь представники найбільших світових виробників трубної продукції, таких як Vallourec і Voestalpine. Китайські постачальники якісної трубної продукції такі, як Tianjin Pipe Corporation, DP-Master Manufacturing Co. і Shanxi Fenglei Drilling Tools Co., Ltd. також здійснюють поставки НАК "Нафтогаз України" без мит в рамках квот. Український ринок трубної продукції був і залишається одним з найбільш конкурентних на пострадянському просторі.

Нагадаємо також, що з квітня 2019 року Російська Федерація ввела ембарго на ввезення всієї продукції компанії "Інтерпайп" як на труби нафтогазового сортаменту, а згодом і на залізничні колеса.

"Інтерпайп" розцінює вихід серії таких публікацій як сплановану акцію, мета якої -– через поширення неправдивої інформації спробувати дискредитувати українську промислову компанію "Інтерпайп", яка послідовно і відкрито виступає за те, щоб ринок електроенергії в Україні був конкурентним, правила гри - прозорими, а вартість електроенергії – економічно обґрунтованою.

Зараз ви читаєте новину «"Інтерпайп" назвав наклепом інформацію про завищені ціни на труби для Нафтогазу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути