пʼятниця, 19 травня 2023 10:09

ГС "Асоціація деревообробних підприємств України" провела дискусійну панель "Актуальні питання деревообробної галузі"
Подія
13

18 травня у БЦ "Гулівер" відбулись обговорення актуальних питання деревообробної галузі. Організатором заходу виступила ГС "Асоціація деревообробних підприємств України".

  Фото ГС "АДПУ"
Фото ГС "АДПУ"

Серед учасників обговорень - представники ДАЛРУ, ДП "Ліси України", депутати ВРУ, представники Польської торгової палати деревообробної промисловості, ліцензованих товарних бірж, а також деревообробного бізнесу.

  Фото ГС "АДПУ"
Фото ГС "АДПУ"

Присутні говорили про реформу лісової галузі, особливо важливими питаннями були процеси заготівлі сировини та її реалізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: TimberBot ГС "АДПУ" допомагає знаходити споживачів та постачальників на ринку деревини

  Фото ГС "АДПУ"
Фото ГС "АДПУ"

Юрій Болоховець, директор ДП "Ліси України" розповів про перші результати реформи та зазначив, які перспективи відкриваються для галузі за рахунок об'єднання лісових господарств. Разом з тим він наголосив і ефективність нинішньої системи реалізації кругляку через ліцензовані товарні біржі.

  Фото ГС "АДПУ"
Фото ГС "АДПУ"

"Метою заходу було почати активну плідну співпрацю учасників ринку та ДП "Ліси України" щодо усунення певних недоліків, які ще залишились. Приємно, що всі присутні, – продавці, покупці та торгові оператори – виявили бажання ефективніше співпрацювати в контексті розвитку ринку та галузі в цілому", – зазначив Павло Васильєв, очільник ГС "Асоціація деревообробних підприємств України".

  Фото ГС "АДПУ"
Фото ГС "АДПУ"

Науковці Київської школи економіки нещодавно провели дослідження "Вплив біржової торгівлі на розвиток ринку деревини в Україні" у якому розглянули етапи операцій купівлі-продажу на українських ліцензованих товарних біржах.

Зараз ви читаєте новину «ГС "Асоціація деревообробних підприємств України" провела дискусійну панель "Актуальні питання деревообробної галузі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути