четвер, 26 квітня 2012 19:21

Головою Ради НБУ призначено уродженця Росії

Головою Ради НБУ призначено уродженця Росії
Фото з сайту newsfiber.com

Головою Ради Національного банку України (НБУ) обраний Ігор Прасолов (фракція Партії регіонів), голова підкомітету з питань цінних паперів та фондового ринку комітету Верховної Ради з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики.

Про це повідомило "Інтерфаксу" інформоване джерело у фінансових колах з посиланням на підсумки засідання Ради НБУ, яке відбулося в чевтер, 26 квітня.

"Голова Ради НБУ - Ігор Миколайович Прасолов", - сказав він агентству.

"Під час відкритого голосування члени Ради НБУ одностайно прийняли рішення щодо призначення Прасолова Ігоря Миколайовича головою Ради Нацбанку", - повідомила пізніше прес-служба Нацбанку на веб-сайті центрального банку.

За даними НБУ, Прасолову 50 років, він уродженець Мурманської області (РФ). У 2000-2005 рр.. працював на посаді генерального директора ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (Донецьк).

Рада Нацбанку формується порівну Верховною Радою і президентом, які призначають у неї по сім членів строком на сім років. До її складу також входить глава Нацбанку. Голова Ради НБУ обирається зі складу його членів на три роки.

Зараз ви читаєте новину «Головою Ради НБУ призначено уродженця Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути