четвер, 31 жовтня 2013 20:04

Герега купила свого головного конкурента

Герега купила свого головного конкурента
Галина Герега. Фото: Forbes.ua

Компанія Dragon Capital Investments Limited здійснила операцію з продажу контрольного пакету акцій ПрАТ "Нова Лінія", компанії "Оферент", яка входить до групи компаній "Епіцентр".

Про це повідомляється в прес-релізі "Dragon Capital".

Як повідомляє прес-служба, сторони не коментують умови операції, посилаючись на конфіденційність.

"Ми задоволені результатом своєї інвестиції в "Нову Лінію", - коментує угоду Томаш Фіала, управляючий директор інвестиційної компанії Dragon Capital.

Він також зазначив, що протягом 12 років їх участі в цьому проекті компанія "Нова Лінія" продовжувала розвиватися і досягати поставлених цілей, як у період активного зростання ринку, так і під час кризи.

"На даному етапі ми прийшли до висновку, що подальше зростання і розвиток компанії будуть найбільш ефективні в руках стратегічного інвестора. Хочу подякувати всій команді "Нової Лінії" за виконану роботу і побажати всім подальших успіхів і досягнень", - додав Фіала.

"Для нас придбання "Нової Лінії" - наступний виток стратегічного розвитку нашого бізнесу. Ми впевнені, що це зміцнить лідируючі позиції групи "Епіцентр" на ринку DIY-рітейлу, дозволить посилитися в новому форматі і створить всі умови для повного задоволення потреб покупців", - каже Юрій Симоненко, представник покупця.

Також прес-служба компанії повідомила, що на позачергових зборах акціонерів ПрАТ "Нова Лінія" було прийнято рішення про зміну членів наглядової ради компанії, а також затверджені в новій редакції Статут і внутрішні положення компанії.

Також з 1 листопада 2013 відбудуться зміни у виконавчому органі компанії.

Так, до виконання обов'язків генерального директора ПрАТ "Нова Лінія" замість Баранова Є.М. приступить Артарі-Колумб Б.Ю.

Зараз ви читаєте новину «Герега купила свого головного конкурента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути