Ексклюзиви
понеділок, 02 липня 2012 10:30

"Газпром" хоче спонсорувати Лігу Чемпіонів три сезони

"Газпром" хоче спонсорувати Лігу Чемпіонів три сезони
УЄФА може сісти на "голку" "Газпрому". Фото: ptel.cz

Компанія "Газпром" планує виступити в якості спонсора Ліги чемпіонів УЄФА, Суперкубка УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок у сезонах 2012/13, 2013/14 і 2014/15. Подробиці наводяться в технічному завданні для рекламників, викладеному у вигляді тендера на сайті "Газпрому".

Від виконавця потрібно "створення одного відеоролика англійською і російською мовами хронометражем 30 секунд, а також двох його коротких версій хронометражем 10 і 5 секунд для демонстрації в перервах трансляції матчів Ліги Чемпіонів УЄФА".

Стратегічною метою рекламної кампанії, згідно з техзавданням, є "зміцнення іміджу ВАТ 'Газпром' як найбільшої енергетичної компанії з високим рівнем соціальної відповідальності, в тому числі в Європі".

На початку червня 2012 про бажання "Газпрому" спонсорувати найбільш престижний клубний європейський турнір заявляв голова правління компанії Олексій Міллер. Він сказав, що спонсорську угоду планується підписати найближчим часом. За планом, "Газпром" має замінити одного з восьми дозволених регламентом спонсорів Ліги.

На момент написання новини спонсорами Ліги чемпіонів є банківська група UniCredit Group, японська корпорація Sony, автомобільна компанія Ford, міжнародна платіжна система MasterCard і пивоварна компанія Heineken. Крім них з турніром співпрацюють Adidas (постачальник м'ячів), Konami (творець офіційної відеоігри Ліги чемпіонів) і Jacques Lemans (часовий бренд, що випускає годинну лінійку UEFA Champions League).

"Газпром" вже фінансує кілька футбольних команд (російський "Зеніт", німецький "Шальке" і сербська "Црвена Звезда"), два хокейних клуби (санкт-петербурзький СКА і омський "Авангард"), а також виступає одним із спонсорів Російського футбольного союзу.

Зараз ви читаєте новину «"Газпром" хоче спонсорувати Лігу Чемпіонів три сезони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути