Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2011 13:49

"Газпром" відхрестився від "Баварії"

"Газпром" відхрестився від "Баварії"

Російський енергетичний концерн "Газпром" спростував дані про спонсорський контракт з мюнхенським футбольним клубом "Баварія", повідомляє Reuters з посиланням на слова представника компанії.

Раніше Sueddeutsche Zeitung написала, що 21 грудня глава "Газпрому" Олексій Міллер зустрічався в Німеччині з гендиректором ФК Карлом-Хайнцем Румменігге (Karl-Heinz Rummenigge) і головою наглядової ради ФК Улі Хенесом (Uli Hoeness), щоб обговорити можливий спонсорський контракт.

У самому футбольному клубі інформацію про переговори з "Газпромом" відмовляються коментувати. Зараз головним спонсором "Баварії" є німецький концерн Deutsche Telekom, а "Газпром" тим часом підписав рекламний контракт з "Шальке 04" з Гельзенкірхена (Північний Рейн-Вестфалія) до 2017 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимощук повернеться під крило "Газпрому"

Sueddeutsche Zeitung припустила, що співпраця з мюнхенським футбольним клубом могла б поліпшити імідж "Газпрому" в Баварії, де у концерну є бізнес-інтереси.

21 грудня Міллер зустрічався з місцевою владою і підприємцями. За підсумками переговорів була підписана "дорожня карта" з Баварією про співробітництво в сфері енергетики, повідомило РИА Новости з посиланням на слова Міллера.

Зараз ви читаєте новину «"Газпром" відхрестився від "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути