вівторок, 15 жовтня 2013 09:52

Фонд соцстраху за 18 мільйонів замовив навчання своїх спеціалістів

Фонд соцстраху за 18 мільйонів замовив навчання своїх спеціалістів
Фонд соцстраху продовжує витрачати мільйони на тендерах. Фото: citokom.com.ua

Фонд соціального страхування замовив у ТОВ "Інститут безпеки життєдіяльності" навчання з питань охорони праці спеціалістів з охорони праці.

Інформація про відповідну тендерну угоду, вартість якої становить 17,91 млн грн, опублікована у "Віснику державних закупівель".

Фонд соцстраху замовив навчання та підвищення кваліфікації 34 тис. спеціалістів, які займаються охороною праці у своїх підприємствах та організаціях. Вартість навчання одного спеціаліста становить 524 грн.

У 2012 році Фонд фінансував це навчання без приватної посередницької компанії. Тоді навчання пройшло утричі менше осіб - 12 тис., а навчання одного спеціаліста коштувало утричі дешевше - 237 грн.

Засновником "Інституту безпеки життєдіяльності" є профспілка "Соціал", яку очолює Станіслав Богданов. Він заступник директора виконавчої дирекції Фонду соцстраху, який проводив тендер. Номер телефону профспілки "Соціал"  збігається з телефоном начальника відділу кадрів Фонду соцстраху.

Директором "Інституту безпеки життєдіяльності" є Анатолій Єна. Він вже багато років працює заступником директора Головного навчально-методичного центру Держгірпромнагляду. Цей орган курує питання навчально-методичного забезпечення навчання охороні праці.

Нагадаємо, раніше Фонд соцстрахування за результатами тендерів уклав угоди з ТОВ "БМС Консалтинг" на розробку сайту та придбання серверного обладнання на 6,09 млн грн.

З 2009 року у "Віснику держзакупівель" опубліковано дані про тендери Фонду соцстраху від нещасних випадків на придбання програмного забезпечення та комп'ютерної техніки на 205,37 млн грнь.

Зараз ви читаєте новину «Фонд соцстраху за 18 мільйонів замовив навчання своїх спеціалістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути