вівторок, 09 серпня 2011 09:19

Фірташ отримав частку в італійському титані

Фірташ отримав частку в італійському титані

Smartora Trading Ltd., афілійована з Group DF, що об'єднує активи українського бізнесмена Дмитра Фірташа, придбала 32,68% італійського виробника титанових та інших сплавів Tifast S.r.l.

Про це повідомила прес-служба Group DF.

"Завод в Європі дозволить Україні вийти на європейський ринок титану, стати ближче до клієнтів, перш за все, аерокосмічної індустрії Європи. Україна повинна розвивати свої ресурси, йти у переробку сировини, створюючи продукцію з більшою доданою вартістю, в тому числі спільно з європейськими передовими підприємствами", - наведені в повідомленні слова Фірташа.

Прес-служба зазначила, що Group DF розробила масштабну інвестиційну програму з розвитку титанової промисловості в Україну, а придбання європейських титанових компаній відкриває перед українськими підприємствами нові можливості.

"Угода з придбання Tifast взаємовигідна для сторін. Залучення капіталу компанії Smartora допоможе забезпечити подальшу модернізацію виробничих потужностей Tifast, розширити асортимент її продукції та сприятиме зміцненню її позицій на європейському ринку", - йдеться в повідомленні.

Tifast, заснована в 2006 році, спеціалізується на виробництві титанових злитків і довгомірних виробів, що використовують у промисловості, зокрема в аерокосмічній і в біомедичної індустрії. Tifast маэ повністю інтегровані виробничі потужності, в тому числі плавильні та прокатні цехи, зону переробки металевого брухту і механічний цех. Компанія також має власну лабораторію та науково-дослідні ресурси.

Зараз ви читаєте новину «Фірташ отримав частку в італійському титані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути