середа, 08 лютого 2017 11:36

Фінансовий аналітик розкритикував блокаду Донбасу

Фінансовий аналітик розкритикував блокаду Донбасу

Фахівець відділу продажів боргових цінних паперів Dragon Capital Сергій Фурса розкритикував блокаду Донбасі. Свою думку він висловив на сторінці в соцмережі Facebook.

"Є стратегічні об'єкти. І професіонали, які на них працюють. До них і на кілометр не можна підпускати авантюристів, які закінчили 3 класи приходської школи... Незрозумілі люди, очолювані персонами із сумнівною репутацією, починають порушувати монополію держави на насильство, порушують функціонування стратегічного об'єкта. При цьому вибирають блискучий маршрут, по якому вугілля з шахти ДТЕКу, що зареєстрована в Україні і платить там податки, везуть на інше підприємство ДТЕКу, що теж платить податки в Україні. Де логіка?", - запитує експерт.

"І начебто ви раді, що вугілля не йде і в Ахметова болить голова. Адже його не шкода, адже він олігарх. І всі справи. Але є один нюанс. А ви зрадієте, якщо у Львові та Києві почнуть відключати електрику в мінус 20?", - додав він.

Нагадаємо, блокада Донбасу почалася в Луганській області 26 січня. Близько півсотні екс-бійців добровольчих батальйонів "Айдар" і "Донбас" перекрили ділянку залізниці біля сіл Золоте і Гірське. Також там були народні депутати Семен Семенченко і Володимир Парасюк.

Зараз ви читаєте новину «Фінансовий аналітик розкритикував блокаду Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути