пʼятниця, 07 квітня 2017 14:37

"Філіп Морріс" закупила товарів і послуг в українських компаній на 1,1 млрд грн

"Філіп Морріс" закупила товарів і послуг в українських компаній на 1,1 млрд грн
Кращим українським компаніям ФМУ допомагає пробитися і на міжнародний ринок

Лідер українського тютюнового ринку і один з найбільших платників податків країни компанія "Філіп Морріс Україна" (ФМУ) презентувала перші результати своєї стратегії розвитку українських постачальників.

На цей момент 84% постачальників ФМУ - українські компанії. Понад 400 компаній у нашій країні постачають свої товари і послуги "Філіп Морріс Україна".

Загалом за 2016 рік ФМУ закупила товарів і послуг на українському ринку на понад 1,1 млрд грн.

"За останні два роки ми підписали контракти з 72 новими локальними компаніями. Серед наших пріоритетів також розвиток і просування локальних постачальників за межі України. Наприклад, наш партнер з виробництва великогабаритного торгового обладнання "Модерн Експо" за підтримки нашої команди став одним з 6-ти постачальників, рекомендованих для всіх ринків "Філіп Морріс Інтернешнл", - заявив генеральний директор "Філіп Морріс Україна" Міхаліс Александракіс.

Також недавно компанія відзначила спеціальними нагородами 12 найкращих постачальників.

Серед переможців - харківське ПНТП "Надія", яке розробило за власними кресленнями обладнання для тютюнової фабрики ФМУ.

"Сьогодні на фабриці "Філіп Морріс" встановлено і вже успішно функціонує 24 одиниці подібного обладнання, виробленого ПНТП "Надія" - весь парк сигаретних машин і фільтркомбайнерів", - зазначила менеджер матеріального забезпечення "Філіп Морріс Україна" Світлана Стефанова.

Також нагородами відзначені компанії "Еккоінвест 2005" (організація харчування), "Світ технологій" (постачальник IT-послуг), "Пекотофф-принт" (виробництво друкованих матеріалів), "Диалог Пресс" (друкарня), "Скай Стайл" (виробництво торгового обладнання), "НП Логістик" (послуги логістики), "Максоф-сервіс" (техобслуговування і ремонт виробничого устаткування), "Алерс Логістик" (транспортні послуги).

"Філіп Морріс" працює на українському ринку з 1994 р. Компанія представлена ​​в Україні ПрАТ "Філіп Морріс Україна" і ТОВ "Філіп Морріс Сейлз енд Дистрибьюшн", де сумарно працюють понад 1300 співробітників. За минулий рік ці дві компанії заплатили в український бюджет понад 13,6 млрд грн податків.

Зараз ви читаєте новину «"Філіп Морріс" закупила товарів і послуг в українських компаній на 1,1 млрд грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути