четвер, 27 квітня 2023 08:11

Експорт продовольства: Кулеба провів переговори

Експорт продовольства: Кулеба провів переговори
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба поговорив із генеральним директором Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН Цюй Дунюєм. Фото: mfa.gov.ua

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся із генеральним директором Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН Цюй Дунюєм.

Говорили про експорт продовольства з України, повідомляє прес-служба МЗС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знову заблокували зерновий коридор

Йшлося, зокрема, про можливості надання технічної підтримки для експорту продовольства та підтримки розвитку гуманітарної програми "Зерно з України".

Глава українського МЗС також закликав організацію докласти максимальних зусиль для забезпечення подальшого функціонування Чорноморської зернової ініціативи.

Європейська комісія погодилась заборонити постачання до країн ЄС соняшникової олії з України. Дозволено лише транзит цієї продукції.

Міністри сільського господарства Болгарії, Польщі, Румунії, Словаччини та Угорщини скерували свої пропозиції Європейській комісії щодо вирішення проблеми імпорту української аграрної продукції з України.

Зараз ви читаєте новину «Експорт продовольства: Кулеба провів переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути