пʼятниця, 07 грудня 2012 21:37

Експерт розповів, що потрібно змінити в держбюджеті

Експерт розповів, що потрібно змінити в держбюджеті
Фото: tvi.ua

Державний бюджет на 2013 рік потребує перегляду таких показників, як дохідна частина, видаткова частина та інфляція.

Таку думку висловив професор Національної академії державного управління при президентові України Олександр Пухкал у ефірі Українського радіо.

"Бюджет, прийнятий на 2013 рік, порівняно з першим вересневим варіантом значно реалістичніший. Він враховує зовнішні та внутрішні економічні процеси. Водночас він скоріше за все буде коригуватися уже Верховною Радою сьомого скликання, оскільки навряд чи буде виконано дохідну частину, витримано рівень інфляції. Крім того, видатки теж, мабуть, доведеться переглядати у бік зменшення, тому що навіть в економному варіанті бюджету видатки на Верховну Раду, на Міністерство внутрішніх справ, СБУ, Генпрокуратуру збільшені", - сказав Пухкал.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада ухвалила Державний бюджет на наступний рік. За це рішення проголосувало 242 нардепи з 351 зареєстрованих в залі засідань парламенту.

Зокрема, ПР віддала 187 голосів, "БЮТ-Батьківщина" - 0, "НУ-НС" - 5, КПУ - 0, фракція Народної партії - 20, "Реформи заради майбутнього" -19 та позафракційні - 11. Опозиція не перешкоджала прийняттю держбюджету.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, що потрібно змінити в держбюджеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути