Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 22:42

Екс-мер Києва зареєстрував свою нову компанію "Черновецький Інвестмент Груп"

Екс-мер Києва зареєстрував свою нову компанію "Черновецький Інвестмент Груп"
Інвестиційна компанія Черновецького має у своєму розпорядженні значний потенціал у розмірі понад $750 млн. Фото: stb.ua

Екс-мер Києва Леонід Черновецький запустив новий персональний проект - інвестиційну компанію "Черновецький Інвестмент Груп" (ЧИГ, Chernovetskyi Investment Group, CIG): однойменне ТОВ було зареєстровано у Києві 10 січня цього року, йдеться в інформації у держреєстрі.

"Будучи персональним проектом Черновецького, інвестиційна компанія CIG має у розпорядженні значний інвестиційний потенціал, розмір якого перевищує $750 млн", - йдеться на сайті компанії.

Керівником нової компанії став Андрій Криворчук, який раніше очолював ТОВ "Комерційні системи", зареєстроване за тією ж адресою - у тому ж будинку в Києві на вул. Кловській, де розташовується Правекс-Банк, що раніше належав Черновецькому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черновецький заснував інвестиційну компанію - займатиметься високими технологіями

"Як і у випадку з Правекс-Банком, який свого часу також пройшов шлях від бізнес-ідеї до бізнес-проекту першого ешелону в національній банківській сфері, Черновецькому належить ключова роль у Chernovetskyi Investment Group, в якій він виступає творцем і першою фігурою в її управлінській вертикалі", - наголошується на сайті CIG.

Згідно з ним, інвестиційний інтерес компанії зосереджений на інноваційних технологіях і розробках із фокусуванням на IT-сектор, інтернет, а також на виробництві товарів і послуг. При цьому CIG готова входити у проекти на різних стадіях, починаючи зі стартапу, виставляючи умовою наявність потенціалу до тиражування і високу прибутковість.

Зараз ви читаєте новину «Екс-мер Києва зареєстрував свою нову компанію "Черновецький Інвестмент Груп"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути