четвер, 08 листопада 2012 19:10

Економіку України можна врятувати, якщо відібрати гроші у чиновників-корупціонерів - експерт

Економіку України можна врятувати, якщо відібрати гроші у чиновників-корупціонерів - експерт
Данилюк упевнений, зараз можна змінити ситуацію кардинально, якщо піти революційним шляхом. Фото: uainfo.censor.net.ua

Влада робить українців усе біднішими, щоб встановити тоталітаризм.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав координатор "Спільної справи" Олександр Данилюк.

"Найбільш оптимістичні прогнози світових експертів - гривню чекає обвал мінімум до 12 за долар у недалекому майбутньому, - говорить він. - Відомо, що золотовалютні резерви вичерпні. Не всі вони розміщені у ліквідних цінностях, тобто у валюті. Частина з них - у якихось незрозумілих цінних паперах вже збанкрутілих банків. Тому можна говорити про суттєву переоцінку золотовалютних резервів. Державний борг, негативне торгово-економічне сальдо - жодних передумов для іншого розвитку немає".

На думку Данилюка, це може бути причиною того, що опозиція відмовляється від перемоги, яку вона отримала на виборах.

"Вона не хоче нести відповідальність за ситуацію в країні. Сьогодні в Україні встановлюється тоталітаризм, який визнають і в Парламентській Асамблеї Ради Європи. Тобто може бути так, що жодна людина не буде підтримувати цей режим, але й не буде ніяких виборів, на яких громадяни могли б дати оцінку чинній владі. Їй вигідне зубожіння народу, бо людей можна буде купувати за талони на картоплю. Для того, щоб людина говорила про гідність, вона повинна задовольнити свої фізіологічні потреби. Коли людина гідність ставить вище, ніж хліб - це аномально. Не багато людей можуть таке зробити", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нульову інфляцію "намалювали" завдяки математичному трюку - експерт

Утім, упевнений Данилюк, зараз можна змінити ситуацію кардинально, якщо піти революційним шляхом.

"Кожен пересічний голова райдержадміністрації є власником кількох десятків мільйонів доларів. І якщо провести ревізію підкорупційних статків, можна закрити всі дірки у бюджеті, розрахуватися з державним боргом. Але це - революційний шлях, коли йде боротьба із системою, а не звичайні ігри", - наголосив координатор "Спільної справи".

Також він додав, що вибори, які відбулися сьогодні, не є репрезентативними.

"Щойно ЦВК показало нарешті кількість громадян, які проголосували вдома. Мінімум 80% із них - це люди, які взагалі ніколи не голосували. То ж можна говорити впевнено, що Партія регіонів собі домалювала мінімум 5 відсотків по всій країні. Спостерігачі виявили на окремих дільницях факти, коли дописували по 300 голосів. Це означає, що таке відбувалося всюди", - впевнений Данилюк.

Зараз ви читаєте новину «Економіку України можна врятувати, якщо відібрати гроші у чиновників-корупціонерів - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути