пʼятниця, 01 квітня 2011 11:40

ЄБРР позичив українському оператору $ 10 млн на АЗС

ЄБРР позичив українському оператору $ 10 млн на АЗС

Оператор оптового і роздрібного ринку скрапленого газу та нафтопродуктів - компанія "Надія" (Полтавська область), залучила кредит на 10 млн доларів у Європейському банку реконструкції і розвитку.

Про це повідомляє прес-служба українського представництва банку.

"Кредит буде використаний для фінансування інвестиційної програми компанії, що передбачає придбання, будівництво і модернізацію газових і багатопаливних заправних станцій по всій Україні", - ідеться у повідомленні.

Прес-служба зазначає, що позика дозволить подвоїти пропускну здатність газового терміналу "Надії" у Закарпатській області, розташованого біля кордону України з державами - членами Європейського союзу.

Згідно з повідомленням, співпраця з "Надією" є частиною стратегії ЄБРР, спрямованої на фінансування розвитку та розширення якісних і незалежних роздрібних торговців паливом, а також збільшення конкуренції в цьому секторі.

Компанія "Надія" володіє мережею автогазозаправних станцій під брендом "Пропан-бутан" у Полтавській, Харківській, Сумській, Закарпатській, Донецькій, Запорізькій області та в АРК.

Також компанія володіє мережею багатопаливних автозаправних комплексів, які працюють під брендами "Нафтогаз" і "ТНК" у Полтавській і Сумській областях.

Компанія володіє газонаповнювальним пунктом у Полтаві, п'ятьма нафтобазами на території Полтавської, Харківської, Донецької та Сумської області, експлуатує залізничний термінал Старобічево із перевантаження зрідженого газу до Європи, а також виробляє і обслуговує автомобільні модульні газозаправні пункти.

Зараз ви читаєте новину «ЄБРР позичив українському оператору $ 10 млн на АЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути