понеділок, 10 січня 2022 13:54

Два банки починають нараховувати "ковідну тисячу" на пластикові картки

Два банки починають нараховувати "ковідну тисячу" на пластикові картки
Картку Monobank можна оформити з 11 січня. Фото: facebook.com/monobank.ua

Monobank і "Альфа-Банк" починають виплачувати 1 тис. грн за вакцинацію на пластикові картки.

Картку Monobank можна оформити з 11 січня. Її доправлять на відділення Нової пошти, повідомив у Telegram співзасновник банку Олег Гороховський.

"Для цього потрібно в останній версії програми зайти до своєї картки "єПідтримка", прогорнути її ліворуч і в меню вибрати "Випустити пластикову картку". Випуск картки безплатний, необхідно сплатити лише тариф за доправлення картки Новою поштою - 50 гривень", - пояснив Гороховський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як отримати 1000 грн за вакцинацію

Картку "Альфа-Банку" можна отримати з 10 січня. Нові клієнти мають звернутися у відділення установи з паспортом та ідентифікаційним номером. Картка не є персоніфікованою, тому її видадуть одразу, повідомили в пресслужбі банку.

"Клієнти, які вже мають цифрову картку для виплат, можуть отримати пластикову на початку лютого. Треба дистанційно замовити доправлення Новою поштою або звернутися до відділення", - ідеться в повідомленні.

У грудні в Україні стартував проєкт "єПідтримка" з виплати 1 тис. грн. за вакцинацію проти Covid-19. Кошти може отримати кожен повнолітній українець, який зробив повний курс вакцинації від Covid-19 і оформив "зелений" Covid-сертифікат у застосунку "Дія". За ці гроші українці зможуть придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, купити квитки на залізничні та авіаперевезення Україною, придбати книжки. Програма реалізовуватиметься в декілька етапів.

Зараз ви читаєте новину «Два банки починають нараховувати "ковідну тисячу" на пластикові картки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути