понеділок, 26 вересня 2016 15:50

Держстат назвав найзбитковіші галузі

Держстат назвав найзбитковіші галузі
www.titins.ru

Найбільш збитковими в першій половині року виявилися промислові підприємства.

До найбільш збиткових галузей належать також торговельні компанії та фірми, що працюють із нерухомістю. Такі дані оприлюднив Держстат.

У першому півріччі великі та середні підприємства зазнали збитків на 103 млрд грн. Прибуткові підприємства збільшили доходи на 124 млрд грн.

Втрати промислових підприємств становлять 54 млрд грн. Зі збитками перше півріччя закінчила третина всіх великих та середніх промислових підприємств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збиткові шахти потрібно закривати

На другій позиції серед найбільш збиткових - компанії з оптової та роздрібної торгівлі, ремонту автомобілів та мотоциклів. Їхні збитки за півроку сягнули 18,25 млрд грн. Збиткових серед таких підприємств більш як 28%. Компанії, що працюють із нерухомістю, стали третіми. Кожна друга така компанія має збитки. Збитковими також назвали інформаційні й телекомунікаційні компанії, а також фінансові та страхові заклади.

Як повідомляли раніше, найприбутковішими галузями української економіки за підсумками виявилися науково-технічна і транспортна.

Зараз ви читаєте новину «Держстат назвав найзбитковіші галузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути