вівторок, 14 лютого 2023 14:59

Cosmolot перерахував понад 100 млн грн у бюджет та на допомогу армії

З початку повномасштабного вторгнення українська компанія Cosmolot сплатила до держбюджету України 80 млн грн податків та зборів. Загальна сума благодійної діяльності склала близько 20 млн грн.

Автор: Cosmolot
  Вектор благодійності залишається у Cosmolot головним. Надання допомоги компанія здійснює донатами у фонд “Повернись живим”, UNITED24 та напряму обробляючи запити з фронту
Вектор благодійності залишається у Cosmolot головним. Надання допомоги компанія здійснює донатами у фонд “Повернись живим”, UNITED24 та напряму обробляючи запити з фронту

Повернути бізнес на довоєнні показники наразі не є можливим. Але під час війни у Cosmolot не скоротили жодного співробітника, протягом року відкрили нові робочі місця, забезпечили команду комфортними умовами праці.

Своєчасну сплату податків та ліцензій у компанії не зупиняють нещодавно скасовані пільги на спрощене оподаткування для представників азартних ігор. Рішення уряду про припинення пільгового періоду дуже вдарило по легальним гравцям ринку. Але вектор благодійності залишається у Cosmolot і надалі головним. Надання допомоги компанія здійснює донатами у фонд "Повернись живим", UNITED24 та напряму обробляючи запити з фронту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше в 2023-му: ВР проголосувала за зміни в держбюджеті

Окрім того, за власною ініціативою Cosmolot став першим комерційним брендом, що підтримав українських виробників багаторазового ударного дрону Punisher.

Наразі в Cosmolot набирає обертів власний соціальний проєкт - платформа Brave Inventors, що поєднує розробників і виробників воєнного часу та зацікавлених у фінансуванні сторін. Головна мета Brave Inventors — забезпечення фронту найновішими виробами воєнного часу, що посилить обороноспроможність країни та наблизить довгоочікувану перемогу.

Завдяки своїй активній благодійній діяльності Cosmolot отримав 3 відзнаки — золоту пам'ятну нагороду 74-го розвідувального батальйону, подяки від Міноборони України та 72 ОМБР.

Уряд має намір повернутися до довоєнної системи оподаткування підприємців.

За словами міністра фінансів Сергія Марченка, це дозволить залучити до державного бюджету 8 млрд грн. Про це він сказав в ефірі "Суспільного".

Марченко нагадав, що зниження податку для бізнесу до 2% було тимчасовим кроком. Це мало дозволити підприємцям пристосуватися до умов війни.

Зараз ви читаєте новину «Cosmolot перерахував понад 100 млн грн у бюджет та на допомогу армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути