понеділок, 22 липня 2013 15:36

Чиновники накупили люксових меблів на 1 мільйон гривень

Чиновники накупили люксових меблів на 1 мільйон гривень
РНБО придбає 8 комплектів меблів по 127 тисяч за кожен. Фото: wartime.org.ua

Рада національної безпеки і оборони (РНБО) уклала угоду з ТОВ "Еліо Україна" на купівлю 8 комплектів меблів на 1,02 млн грн.

Про це з посиланням на інфрмацію у "Віснику державних закупівель" пише "Українська правда".

Комплекти складають переважно з 5-7 елементів (стіл офісний, тумба пересувна, тумба напільна під техніку (системні блоки), шафа навісна, стільці для відвідувачів (2), робоче крісло, шафа для документів). Ціна одного набору в середньому становить 127 тис. грн.

У 7 з 8 комплектів використання дорогих матеріалів для меблів не передбачалось.

Наприклад, матеріал для крісла: шкірозамінник, колір - світлий. Основа: каркас, металева база, матеріал: хромований метал. Підлокітники - шкірозамінник на металевій основі. Крісло обладнане міцною хрестовиною на пересувних роликах.

Лише в сьомому комплекті замовлено стіл для нарад з такими характеристиками:  каркас виготовлений з ДСП товщиною не менш ніж 16 мм. Стільниця виготовлена з МДФ, товщина від 19 до 25 мм, оздоблення: натуральний шпон черешні української (зріз радіальний), тонований; покриття напівглянець; художня інкрустація виконана зі шпону кореня оливи, покриття поліефірним лаком, глянець.

Зовнішні частини стільниці товщиною від 40 до 60 мм шириною від 50 до 100 мм виготовлені з рельєфним горизонтальним профілем, матеріал - масив черешні, тонований за затвердженим зразком, покриття - напівглянець. Екран столу виготовлений з гнутої в двомірному вимірі наборної фанери, товщиною від 9,5 до 24 мм. Оздоблення екрану з двох сторін: натуральний шпон черешні української (зріз радіальний), покриття напівглянець. Опори столу: із нержавіючої сталі товщиною 4-5 мм.

Додаткові вимоги: стіл укомплектований інтегрованими в стільницю індивідуальними станціями підключення. Каркас станцій підключення виготовлено з хромованого металу, верхня частина оздоблена шпоною. В індивідуальних станціях передбачено 3 розетки (розетка 220 вольт, роз'їм під RG 45, вивід під мікрофон). Необхідно передбачити можливість кріплення дротів та обладнання на внутрішній частині столу.

Габаритні розміри: 6400х5250х850 мм.

Крім столу, в цей комплект також входять 13 шкіряних крісел на роликах та 4 шкіряні крісла окремо стоячі, шафа навісна, шафа для документів і тумба пересувна.

Головний консультант відділу матеріально-технічного забезпечення організаційно-технічного управління РНБО, уповноважена проводити тендер, Тетяна Кушнарьова не змогла повідомити, ні у зв'язку з чим купувалися меблі, ні чому ціна перевищила 1 млн грн.

"Еліо Україна" заснована Юрієм Коростильовим. Позиціонує себе як виробник меблів класу люкс.

Зараз ви читаєте новину «Чиновники накупили люксових меблів на 1 мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути