понеділок, 19 вересня 2011 12:50

Через Януковича-молодшого зносять розважальні заклади у Гідропарку - ЗМІ

Через Януковича-молодшого зносять розважальні заклади у Гідропарку - ЗМІ

Масове знесення розважальних об'єктів у столичному "Гідропарку" проводять, щоб "зачистити територію для сина президента України".

У цьому впевнені власники закладів, пише "Деловая столица".

"Вже всім зрозуміло, що незабаром дійде черга і до закладів, розташованих у капітальних спорудах. Не знесуть тільки ті будівлі, власники яких віддадуть не менше 50% частки в своєму бізнесі людям при владі. Ходять чутки, що територією Гідропарку зацікавився син президента України Віктора Януковича, який збирається забудувати цю територію", - повідомили бізнесмени.

Джерело видання в КМДА повідомило, що замовлення на розчищення острова від дрібних комерсантів дійсно виходить прямо з Адміністрації президента. У КП "Плесо" підтвердили, що зараз масово розривають з підприємцями договори на благоустрій території і чекають подальших розпоряджень щодо подальших дій.

Протягом останнього місяця на території Гідропарку було знесено близько 50 тимчасових споруд, в яких розташовувалися кафе, ресторани, дискотеки та інші розважальні заклади. Демонтаж проводився за приписом міської прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович-молодший одночасно ганяв на авто та голосував у Раді

Постраждалі від дій влади заявляють, що ні повідомлень про можливість демонтажу, ні схеми легалізації конструкцій не надали.

В останні роки підприємцям нав'язали договори про благоустрій території, які як з'ясувалося, не мають ніякої юридичної сили.

"За цими угодами бізнесмени платили КП  "Плесо" з кожного закладу по 3 000 гривень на місяць. А в результаті людей вигнали зі своїх робочих місць руками прокуратури.Тільки в мене знесли чотири кафе, навіть не видавши розпорядження на демонтаж", - сказала журналістам глава Асоціації з захисту прав підприємців та найманих працівників Гідропарку Наталія Папсуй.

Деякі торговці запевняють, що ордер на розміщення МАФ від Головархітектури можна отримати за 30 000 грн., але і цей документ дає сумнівну гарантію збереження бізнесу терміном усього на півроку.

Зараз ви читаєте новину «Через Януковича-молодшого зносять розважальні заклади у Гідропарку - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути