Ексклюзиви
пʼятниця, 04 січня 2013 12:04

"Бориспіль" припинив обслуговування літаків "АероСвіту" вже сьогодні

"Бориспіль" припинив обслуговування літаків "АероСвіту" вже сьогодні
Фото: obozrevatel.com

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у зв'язку з порушенням фінансової дисципліни авіакомпанією "АероСвіт" припиняє обслуговування рейсів авіаперевізника.

Про це повідомили на офіційній сторінці аеропорту у Facebook, пише Українська правда.

Обслуговування припиняється, починаючи з рейсу VV 257 Київ-Копенгаген о 12:50 4 січня.

"Нагадаємо, що напередодні заборгованість авіакомпанії "АероСвіт" перед авіаційними підприємствами, зокрема, Російської Федерації, спричинила скасування рейсів у низці російських аеропортів", - ідеться в повідомленні аеропорту.

Аеропорт зазначає, що з метою запобігання такій ситуації в базовому аеропорту перевізника керівництво "Борисполя" вжило невідкладних заходів щодо реструктуризації боргу зазначеної авіакомпанії перед державним підприємством, а за невиконання умов договору обслуговування "АероСвіт" з 1 листопада 2012 року було переведено на передоплату.

Тим часом "АероСвіт" досі не перерахував коштів передоплати за найближчі дні, тому обслуговування буде призупинено до отримання оплати за послуги.

"Аеропорт не хотів би вдаватися до такого заходу в свята й завдавати незручностей пасажирам, проте дії авіакомпанії "АероСвіт" не залишають вибору", - йдеться в повідомленні.

Аеропорт "Бориспіль" просить пасажирів заздалегідь враховувати факт призупинення рейсів авіаперевізника і планувати поїздки з огляду на цю обставину.

Як повідомлялося, Господарський суд Київської області, розглянувши заяву від ПрАТ "Авіакомпанія "АероСвіт", 29грудня 2012 року розпочав провадження у справі про банкрутство компанії.

Зараз ви читаєте новину «"Бориспіль" припинив обслуговування літаків "АероСвіту" вже сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути