пʼятниця, 21 грудня 2012 09:28

"АероСвіт" захотів віддати свої рейси головному конкурентові - МАУ

"АероСвіт" захотів віддати свої рейси головному конкурентові - МАУ
Фото: lenta-ua.net

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) в 2013 році вдвічі збільшить кількість маршрутів за рахунок "АероСвіту".

Навесні наступного року перевізник зможе виконувати рейси на 28 нових міжнародних напрямках, які зараз закріплені за її конкурентом, пише "Комерсант-Україна" у публікації "Крилом до крила".

Серед них - Копенгаген, Стокгольм, а також рейси з Тель-Авіва у Донецьк, Одесу, Дніпропетровськ, Харків, Львів та Сімферополь та інші міста, повідомила прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

"За всіма новими напрямкам ми будемо літати як оперуючий перевізник на умовах договору про код-шерінг з "Аеросвітом", - уточнила вона.

Згідно з домовленістю компаній, "АероСвіт" залишиться маркетинговим перевізником на цих напрямках - тобто як і раніше зможе продавати квитки на рейси, які тепер будуть здійснювати МАУ.

У прес-службі "АероСвіту" відмовилися коментувати це питання. А співвласник і співголова наглядової ради "АероСвіту" Григорій Гуртовий пообіцяв розповісти подробиці співпраці з МАУ пізніше.

"АероСвіт" і МАУ, за даними їх офіційних сайтів, зараз експлуатують 52 і 51 напрямок відповідно. При цьому в період дії зимового розкладу перевізники виконують під спільними кодами рейси приблизно в 30 аеропортів Європи та Азії. У МАУ уточнили, що продають на сайті квитки приблизно по 15 код-шерінговим напрямками партнерів.

Зараз ви читаєте новину «"АероСвіт" захотів віддати свої рейси головному конкурентові - МАУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути