понеділок, 10 грудня 2012 09:39

Російський аеропорт подав до суду на "Аеросвіт"

Російський аеропорт подав до суду на "Аеросвіт"
Аеропорт "Шереметьєво" звернувся в Арбітражний суд Московської області. Фото: svo.aero

ВАТ "Міжнародний аеропорт Шереметьєво" 7 грудня звернулося в Арбітражний суд Московської області з позовною заявою до Приватного акціонерного товариства "Авіаційна компанія "Аеросвіт" про стягнення заборгованості на загальну суму близько 92 млн руб.

Про це повідомив центр громадських зв'язків "Шереметьєво".

У позовній заяві міститься вимога про стягнення заборгованості, пені та відсотків за користування чужими грошовими коштами за стандартною угодою про наземне обслуговування та генеральною угодою.

Раніше аеропорт "Шереметьєво" проінформував про вимушене призупинення з 10 грудня обслуговування рейсів "Аеросвіту" з причини невиконання ПрАТ "Авіакомпанія "Аеросвіт" взятих на себе зобов'язань з оплати рахунків за надання ВАТ "Міжнародний аеропорт Шереметьєво" аеропортових послуг та послуг з наземного обслуговування рейсів.

Нагадаємо, 5 грудня, "Аеросвіт" перерахував перший транш коштів у рахунок погашення заборгованості перед московським аеропортом Шереметьєво за аеронавігаційне обслуговування та аеропортові послуги в повітряному просторі Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Російський аеропорт подав до суду на "Аеросвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути