Ексклюзиви
середа, 08 грудня 2021 18:10

Без комісій, з 4 валютними рахунками та бонусом у 1000 грн — Кредобанк презентував Правильну картку

З початку 2021 року українці можуть самостійно обирати банк, у якому вони хочуть відкрити рахунок та отримувати заробітну плату (Постанова НБУ №56 від 24.04.20). Багато хто ставиться до вибору дебетової карти легковажно, особливо не вникаючи в тарифи та умови використання, а дарма. Згодом картка може виявитися незручною та невигідною.

Пропозицій щодо дебетових карт на українському ринку достатньо, але далеко не всі вони виправдовують очікування користувачів. Кредобанк, який входить до ТОП-20 найбільших банків з іноземним капіталом в Україні, під час створення своєї нової банківської картки провів аналітичне дослідження. Результати опитувань допомогли скласти список основних вимог клієнтів — так з'явилася Правильна картка.

 

Чотири "за" на користь Правильної картки

1. Простота використання. Користувачів банківських карток часто дивують складна тарифікація і всілякі комісії, наприклад, за відсутність руху за рахунком. Отримання та обслуговування Правильної картки повністю безкоштовне. Розраховуватися карткою можна щодня або час від часу (хоч раз на рік) — платити нічого не доведеться.

2. Безкоштовний сервіс. Перед тим як оформити дебетову карту, споживачам часто доводиться розбиратися з питанням, у яких банкоматах можна буде зняти свої гроші без комісії. З Правильною карткою можна сміливо йти до будь-якого банкомату в Україні — за переведення коштів у готівку платити не потрібно.

3. Можливості для клієнта. Дебетові картки можуть мати обмежений функціонал, через що власники зазнають додаткових витрат. Власники Правильної картки можуть спокійно розраховуватись у будь-яких торгових точках, зокрема за технологією безконтактних платежів NFC, а також контролювати та керувати рахунками за допомогою онлайн-банкінгу. При цьому Кредобанк подбав про те, щоб спростити та здешевити для своїх клієнтів операції з валютного обміну та розрахунків.

4. Зручність і безпека. Користувачі традиційно переймаються рівнем безпеки карткових операцій. Клієнтам Кредобанку надається можливість вибирати міжнародну платіжну систему — Mastercard або VISA, які постійно вдосконалюють технології захисту. Щоб зробити користування Правильною карткою максимально зручним, Кредобанк використав вертикальний дизайн пластикової картки, тож інтуїтивно зрозуміло, як вставляти картку в термінал і банкомат.

Зацікавилися? Тоді варто ознайомитись із Правильною карткою детальніше.

 

Ексклюзив від Кредобанку: безкоштовний дебетовий пакет із 4 рахунками

За умовами пакету "Правильна картка", клієнту відкривають чотири поточні рахунки — гривневий та три валютні, у доларах США (USD), євро (EUR) та польських злотих (PLN).
При оформленні безкоштовно видаються дві банківські картки: гривнева + одна валютна картка (у тій валюті, яку вибрав клієнт). За потреби можна дозамовити ще дві валютні картки, вартість — 100 грн за кожну додаткову картку.

Що можна робити і як працювати з оформленими рахунками та картками?

• Правильна картка може використовуватися як зарплатна картка (у тому числі самозайнятими особами), а також для отримання стипендій, пенсій та різних соціальних виплат.

• За допомогою Правильної картки можна зняти без комісії готівку до 100 000 грн щомісяця у відділеннях Кредобанку (до 50 000 грн) та у будь-яких банкоматах України (до 50 000 грн на місяць).

• Хороша новина для тих, хто працює і часто буває у Польщі. Кредобанк входить до структури найбільшого польського банку PKO Bank Polski SA. Оформивши Правильну картку, можна безкоштовно знімати готівку у всіх банкоматах мережі PKO на території Польщі з гривневої або з картки в злотих.

• Використовуючи Правильну картку, можна оплачувати покупки та послуги у звичайних та інтернет-магазинах, через POS-термінали та термінали самообслуговування. Правильна картка підтримує безконтактну оплату (картки оснащені NFC-чіпом).

• Маючи у розпорядженні валютні рахунки, власники Правильної картки у будь-який момент можуть здійснити переказ грошових коштів, обмін валют та розрахунки за кордоном без зайвих витрат за конвертацію. Не потрібно йти до банківського відділення — всі операції можуть проводитись через онлайн-банкінг. Клієнт отримує реальну економію: відсутня комісія за конвертацію, обмін відбувається за вигіднішим курсом, ніж у відділеннях.

• Крім поточних рахунків, власнику Правильної картки надається накопичувальний рахунок "Кишеня" (він відкривається автоматично). Кредобанк щомісяця нараховує відсотки на залишок коштів на рахунку клієнта (6% річних). При цьому можна користуватись цим рахунком — поповнювати та витрачати кошти.

• Тим, хто активно користується Правильною карткою, банк нараховує бонус у розмірі 1000 грн. Умови його отримання гранично прості: протягом першого пів року потрібно щомісяця поповнювати рахунок на суму від 6 тис. грн та проводити операції на суму від 3 тис. грн. Бонусна тисяча нараховується у два етапи: перші 500 грн після закінчення перших трьох місяців використання картки та другі 500 грн ще через три місяці.

• Нагадуємо, що Правильна картка — це дебетова карта, тобто на ній будуть лише особисті кошти клієнта. Однак через три місяці після оформлення картки кожен власник отримає від Кредобанку персональну кредитну пропозицію.

 

Як оформити Правильну картку?

Оформити банківську картку від Кредобанку можуть громадяни України, які досягли 14-річного віку. Для отримання потрібні паспорт та ідентифікаційний код (можна надати документи, використовуючи додаток Дія).

• Найзручніший варіант — замовити платіжну картку онлайн на сайті Кредобанку. На електронну заявку, в якій потрібно вказати ПІБ та контактний телефон, відповість менеджер. З ним узгоджуються питання щодо виду (іменна/неіменна, VISA/MasterCard) та валюти картки, а також зручний час та відділення для отримання готових карток.

• Забрати Правильну картку можна в будь-якому найближчому відділенні Кредобанку з понеділка до п'ятниці, з 9:00 до 18:00.

При виборі простої Правильної картки її можна буде забрати в день звернення. Іменні картки, зокрема додаткові валютні, будуть готові через 10 днів після замовлення.

Послуги надає ПАТ "Кредобанк". Запис №96 від 31.03.1992 р. у Держ. реєстрі банків. Ліцензія НБУ №43 від 11.10.2011 р.

Зараз ви читаєте новину «Без комісій, з 4 валютними рахунками та бонусом у 1000 грн — Кредобанк презентував Правильну картку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути