середа, 04 березня 2015 15:14

Банки- банкрути розпродують майно за старим курсом долара

Банки- банкрути розпродують майно за старим курсом долара

Понад 6 банків виставили своє майно на продаж. Переважно це автомобілі, заставна нерухомість. Ціни на них значно нижчі ніж на ринку. Про це заявила Ірина Сербін, керівник проекту товарної біржі "Електронні торги України".

"Зараз вигідно купувати конфіскат. При такій нестабільній ситуації, які склалася в нашій країні і повному знеціненні гривні краще вкласти гроші в щось матеріальне, що допоможе їх принаймні зберегти. На аукціонах здійснюється продаж майна з дисконтам, значно дешевше ринкових цін. Наприклад, автомобіль Шевроле Лагетті 2012 року, з невеликим пробігом, можна придбати за 125 тис грн. Ринкова ціна на такий же автомобіль понад 200 тисяч. Окрім того, вартість майна, що станом на сьогодні реалізується зафіксовано ще до підвищення курсу долара. Досить дешево можна купити майно компаній, що банкрутують та неплатоспроможних банків"

Зазвичай в торгах бере участь від 7 до 12 чоловік.

"Зареєструватися на торги досить легко. Для цього необхідно мати комп'ютер та доступ до мережі-інтернет. На сайті організатора аукціону заповнити відповідну заявку: https://tbetu.com.ua/pa/registration, заповнення якої займає менше 5 хв, а потім перейти до пошуку лоту, що цікавить: https://tbetu.com.ua/", - каже експерт.

На аукціоні можна придбати майно підприємств-банкрутів, компаній, що ліквідуються, неплатоспроможних банків, добровільно виставлене на торги майно.

"Найшвидше продаються автомобілі і попит на це майно зростає. Дуже популярною стала нерухомість. В мережі з'явилося дуже багато конфіскату з зони АТО. Це і побиті машини і житло, якого вже не існує. Тому перед тим як купувати майно, раджу його подивитись"

Зараз ви читаєте новину «Банки- банкрути розпродують майно за старим курсом долара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути