пʼятниця, 27 червня 2014 18:26

Кримчани масово продають житло
3

У анексованому Криму частіше почали з'являтися оголошення про продаж курортних об'єктів, у тому числі і в колись прибуткових прибережних місцях.

За даними Крим.Реаліі, найчастіше до продажу пропонуються бази відпочинку, розташовані неподалік від Севастополя, а також у районі Алушти та на Південному березі Криму.

Оголошення про продаж приватних готелів і пансіонатів з'явилися не лише в газетах та на спеціалізованих сайтах, але й на білбордах, які можна зустріти вздовж популярних автомобільних трас на ПБК, а також в центрі Сімферополя та Севастополя.

Раніше "міністр" будівництва та архітектури Криму Володимир Ніколов заявляв, що зростання цін на нерухомість у Криму обумовлено підвищеним попитом з боку росіян і спекуляціями забудовників.

У свою чергу Федеральна служба судових приставів Криму повідомляла про намір виконувати всі судові рішення по знесенню незаконно побудованих будівель і споруд у 200-метровій прибережній зоні.

Через анексію Криму Росією, цього року на півострові різко впав турпотік.

За інформацією віце-президента Асоціації туроператорів Росії Іллі Уманського, зараз в Криму здравниці заповнені лише на 30%. За підсумками року, падіння завантаження засобів розміщення складе 50% порівняно з минулим роком.

При цьому на тлі різкого зменшення числа туристів у Криму, стрімко зростає популярність курортів Краснодарського краю.

Зараз ви читаєте новину «Кримчани масово продають житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути