понеділок, 17 липня 2017 15:06

Банк Кенеса Ракішева назвали одним з найнадійніших

Банк Кенеса Ракішева назвали одним з найнадійніших
БТА-Банк Кенеса Ракішева нагородили сертифікатом про відмінну надійність банківських вкладів

Національне рейтингове агентство IBI Rating підтвердило високий рейтинг надійності БТА-Банку (Україна). Агентство нагородило банк сертифікатом про відмінну надійність банківських вкладів. Дана нагорода надається фінустановам, які мають високий рівень капіталу і ліквідності і в стані мінімізувати будь-які ризики у своїй діяльності.

Додатковим індикатором надійності БТА-Банку є успішна діяльність його основного акціонера - казахстанського бізнесмена Кенеса Ракішева, який намагається всіляко диверсифікувати джерела доходу. Кенес Ракішев завершив операцію з продажу своєї частки в Казкомерцбанку. Викупити 86,09% акцій Казкомерцбанку - одного з найбільших фінансових установ з розгалуженою філіальною мережею, значним обсягом клієнтських операцій і присутністю в декількох зарубіжних країнах у Кенеса Ракішева вирішив Народний банк Казахстану.

Також, БТА-Банк в якості інвестиції розглядає покупку московського бізнес-центру "Косинська Плаза" загальною площею 111,7 тис. кв. м. Вартість угоди оцінюють в $60-80 млн.

При цьому структурі БТА-Банку вдалося укласти угоду з Claremont Holding Ltd з повернення 3,76% акцій нафтогазовій компанії Nostrum Oil & Gas PLC, яка займається розвідкою, розробкою родовищ, видобутком нафти і газу в Прикаспійському басейні. Компанія Nostrum Oil & Gas володіє 100% акцій нафтогазових родовищ Ростошинське, Дар'їнське і Південно-Гремячинське. Розташовані в Прикаспійському басейні на північний захід від Уральська, ці розвідувальні та промислові свердловини знаходяться на відстані приблизно 60 і 120 км від Чінаревского родовища. Завдяки угоді з Claremont Holding Ltd, Кенесу Ракішеву також вдалося повернути кілька великих активів в Москві: торговий центр, офісно-готельний комплекс і океанаріум контроль. Паралельно був відновлений контроль над складськими комплексами в Ленінградській, Новосибірській та Свердловській областях РФ. Не дивно, що успішний бізнесмен Кенес Ракішев зміг створити найнадійніший БТА-Банк, який працює в тому числі на території України.

Зараз ви читаєте новину «Банк Кенеса Ракішева назвали одним з найнадійніших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути