четвер, 11 січня 2018 08:22

Баффетт дав сумний прогноз криптовалютам

Баффетт дав сумний прогноз криптовалютам
Баффетт не збирається купувати ф'ючерси на біткойни. Фото: ccn.com

Воррен Баффетт, одна із найбагатших людей на світі та американський інвестор, заявив, що повальне захоплення біткоїнами та іншими криптовалютами закінчиться погано.

Таку думку він висловив в інтерв'ю телеканалу CNBC. Та підкреслив: "Щодо криптовалют у цілому, я можу сказати майже напевно, що на них чекає поганий кінець. Коли або як це станеться, я не знаю".

"Якщо б я міг купити п'ятирічний пут-опціон по кожній з криптовалют, я б з радістю це зробив, але я ніколи б не вклав ні цента у короткі позиції щодо них", – розповідає він.

Коли йшлося конкретно про ф'ючерси на біткоїни, якими в грудні почали торгувати чиказькі біржові оператори CME Group і Cboe Global Markets, Баффетт запевнив, що не збирається їх купувати: "У нас їх немає, і ми ніколи не відкриємо позиції по них".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спадаюча тенденція: більшість криптовалют втрачають свої позиції

Інвестор пояснив: "У мене досить проблем із речами, про які, як я думаю, щось знаю. Навіщо мені відкривати довгу або коротку позицію по тому, про що я взагалі нічого не знаю?".

Telegram запустить свій блокчейн і криптовалюту Gram до березня 2018 року. Для випуску криптовалюти компанія проведе ICO. За оцінкою TechCrunch, месенджер залучить $3-5 млд. Інтерес до ICO виявляють великі інвестори, в тому числі Mail.Ru Group. Блокчейн-платформа отримає назву Telegram Open Network , вона зробить безпечними платежі користувачів, а також інші операції.

Зараз ви читаєте новину «Баффетт дав сумний прогноз криптовалютам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути