четвер, 02 червня 2011 17:37

Азаров зізнався у ще одному провалі аграрного сектору

Азаров зізнався у ще одному провалі аграрного сектору

В Україні втрачена інфраструктура зберігання і переробки фруктів.

Про це прем'єр-міністр Микола Азаров заявив сьогодні під час відкриття XXІІІ Міжнародної агропромислової виставки "АГРО–2011", повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики.

За словами прем'єра, Уряд наразі проводить серйозні зміни в агропромисловому комплексі, мета яких, перш з все, – надійне і стабільне виробництво продовольчої продукції. За результатами минулого року Україні вдалося вийти на непогані показники по ряду товарів, зокрема м'яса птиці. Проте є позиції, по яким результати залишаються вкрай незадовільними.

"Поки що нам не вдалося забезпечити приріст великої рогатої худоби і відповідної продукції тваринництва. Більша частина фруктів також зараз завозиться до України з-за кордону. Ми вже втратили інфраструктуру по їх зберіганню та переробці, роками ніхто не займався логістикою", – заявив Микола Азаров.

За його словами, зусилля Уряду зараз направлені на виправлення цієї ситуації. Зокрема цьому допоможе програма будівництва овочесховищ та оптових ринків сільськогосподарської продукції.

"Наше з вами завдання зробити так, щоб Україна була забезпечена овочами та фруктами власного виробництва. Нам потрібна ваша робота, ваші зусилля для цього. Це непроста робота, але я впевнений, що ми з вами впораємося", – заключив він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров зізнався у ще одному провалі аграрного сектору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути