вівторок, 13 березня 2012 09:22

Азаров пообіцяв, що "покращення" настане вже з травня

Азаров пообіцяв, що "покращення" настане вже з травня

Міністерство економічного розвитку і торгівлі має почати уточнення макроекономічних показників розвитку на 2012 рік відповідно до росту економіки. На їх основі Міністерству фінансів повинно розробити відповідні зміни в бюджет-2012.

Таке доручення дав прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Сьогодні ж Міністерство фінансів почало розробку змін до бюджету на поточний рік з метою втілення соціальних ініціатив, проголошених президентом України 7 березня", - зазначається у повідомленні на Урядовому порталі.

Глава уряду поставив завдання розробити законопроект про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет на 2012 рік" до кінця березня. Азаров висловив сподівання, що вже на початку квітня документ буде передано у Верховну Раду, а до кінця місяця парламентарі його розглянуть та ухвалять.

"Таким чином, вже з травня буде можливо розпочати виконувати через бюджет держави нову соціальну політику", - наголошується у повідомленні.

Азаров підкреслив, що безумовно, уряд виконає визначені президентом завдання щодо суттєвого підвищення рівня соціальної захищеності громадян.

Напередодні перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова заявила, що на реалізацію соціальних ініціатив президента Віктора Януковича в державному бюджеті вже є близько 11 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв, що "покращення" настане вже з травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути