субота, 10 березня 2012 14:15

Бажаючих стати міністром економіки мало через ініціативи Януковича - думка

Бажаючих стати міністром економіки мало через ініціативи Януковича - думка

Переговори з приводу посади міністра економіки можуть йти ще кілька тижнів, говорить керівник соціологічної служби "Український барометр" і політолог Віктор Небоженко.

"Там небезпечний напрямок, - сказав він у коментарі Gazeta.ua. - Ресурсів мало, відповідальності багато. Новому міністру треба буде взяти на себе відповідальність за провали економіки, економічну кризу. Людина буде нажахана соціальними ініціативами президента. Бажаючих на це мало. На відміну від міністра фінансів. Половина Партії регіонів зайняла б цю посаду протягом півдня".

За словами політолога, найголовнішим завданням міністра мало б стати укріплення стосунків з Митним союзом та одночасно з Європою.

"Політичних важковаговиків, які б погодилися на це мало. Порошенко може погодитися тільки для захисту власного заводу та щоб не знайти у себе під ліжком пачки наркотиків", - додав Небоженко.

Напередодні президент України Віктор Янукович заявив, що хоче, щоб Петро Порошенко працював в уряді міністром економічного розвитку і торгівлі. На його думку, він незабаром на це погодиться.

Зараз ви читаєте новину «Бажаючих стати міністром економіки мало через ініціативи Януковича - думка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути