вівторок, 14 січня 2020 12:59

Арештували майно суднобудівного заводу мільярдера Новинського

Арештували майно суднобудівного заводу мільярдера Новинського
Арештували майно Миколаївського суднобудівного заводу. Фото: delo.ua

Арештували майно цілісного майнового комплексу ПАТ" Миколаївський суднобудівний завод "Океан". Таке рішення ухвалив Печерський районний суд Києва.

Прокуратура працює, аби притягнути до кримінальної відповідальності всіх осіб, які штучно довели до банкрутства та брали участь в незаконних оборудках із майном підприємства.

В грудні 2018 року цілісний майновий комплекс (ЦВК) визнаного банкрутом НСЗ "Океан" був проданий на аукціоні за 122,2 млн грн ТОВ "Торговий дім Аннона". Формальним власником заводу є Ігор Волошин, племінник колишнього начальника Миколаївського морського торгового порту Василя Капацини, повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

У листопаді 2013 року Господарський суд Миколаївської області визнав банкрутом НСЗ "Океан".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На гуляннях заводу Ахметова Руслану носили на руках

Миколаївський суднобудівний завод "Океан" спеціалізується на виробництві й ремонті контейнеровозів, танкерів, буксирів, барж водотоннажністю до 350 тис. т. Суднозавод має в розпорядженні, зокрема, найбільший у Європі сухий док, технологічні лінії з будівництва великотоннажних суден, а також водну акваторію площею 42 га.

Експрезидент ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод (МСЗ) "Океан", директор ТОВ "Океан-Судноремонт" Леонід Шумило відкидає причетність до олігархату РФ і "Газпрому" і звинувачує "Смарт-Холдинг" Новинського в умисному доведенні підприємств суднобудівної галузі України, включаючи МСЗ "Океан", до банкрутства з метою знищення.

Зараз ви читаєте новину «Арештували майно суднобудівного заводу мільярдера Новинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути