вівторок, 12 липня 2011 12:44

Арбузов вирішив створити "неупереджений та самостійний" фінансовий телеканал

Арбузов вирішив створити "неупереджений та самостійний" фінансовий телеканал

Національний банк України запланував створення телевізійного каналу з банківської та фінансової тематики.

Метою даного кроку є неупереджене інформування суспільства про діяльність банківської системи та підвищення фінансової грамотності населення.

Про це повідомляється у заяві НБУ.

"Організація фінансового телеканалу є черговим кроком у прагненні Національного банку України до відкритості та прозорості у своїй діяльності. Загальновідомо, що поінформовані споживачі сприяютимуть розвитку ефективної, стабільної і конкурентоспроможної фінансової системи країни", - говориться у відозві.

На думку керівництва НБУ, найбільш ефективним з точки зору донесення інформації до широкого загалу, є саме створення окремого телеканалу з фінансової тематики.

Його організація дозволить значно розширити аудиторію для достовірного та оперативного інформування громадян і найбільш ефективно проводити діяльність, спрямовану перш за все на підвищення фінансової грамотності.

У НБУ запевнили, що "банківський телеканал буде самостійним підприємством, яке буде діяти незалежно, як того вимагає чинне законодавство України".

Фінансування витрат щодо створення та функціонування телеканалу буде здійснюватися за рахунок коштів, отриманих від прибутку Національного банку України.

Зараз ви читаєте новину «Арбузов вирішив створити "неупереджений та самостійний" фінансовий телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути