пʼятниця, 30 червня 2017 21:39

Американські компанії планують добувати нафту в Україні

Американські компанії планують добувати нафту в Україні
Дві американські компанії хочуть добувати нафту та газ в Україні. Фото: Бета Финанс

Дві американські компанії хочуть добувати нафту та газ в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Міненерго.

"Міжвідомча комісія прийняла до розгляду по суті звернення американських компаній Frontera Resources і Longfellow щодо здійснення проектів пошуку та видобутку вуглеводнів, в тому числі із нетрадиційних джерел, у межах ділянок надр, запропонованих зазначеними компаніями, відповідно, в Одеській та Полтавській областях", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали українські товари, які найкраще продаються у Європі

Як наголошується, комісія доручила провести консультації щодо оптимізації розміру запропонованої компанією Frontera Resources ділянки надр. Також комісія прийняла до розгляду по суті звернення ТОВ "Навігатор-комплект" (Україна) щодо здійснення проекту пошуку та видобутку вуглеводнів на умовах угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах площ Берестянська, Смілянська, Романівська, Шубінська, Новостепанівська (Львівська, Харківська, Дніпропетровська області).

Американська компанія Frontera Resources займається розвідкою і видобутком нафти і газу, була заснована в 1996 році. Компанія, як правило, працює на ринку Східної Європи навколо Чорного моря. Компанія Longfellow Energy - невелика, сімейно орієнтована приватна компанія, яка займалася, головним чином, розвідкою і розробкою нових запасів в прибережних басейнах США.

Зараз ви читаєте новину «Американські компанії планують добувати нафту в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути