Ексклюзиви
середа, 17 лютого 2016 16:38

Акваріумний бізнес навчився використовувати кризу на свою користь

Акваріумний бізнес навчився використовувати кризу на свою користь
bluebarbus.com.ua

У час кризи бізнес повинен вдосконалюватися. Коли ринок звужується і падає, підприємцям час займатися внутрішньою роботою. У цьому переконаний Павло Пирожок, який два роки тому запустив власну торгову марку і почав майструвати акваріуми Blue Bаrbus. Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"Зараз вдосконалюємо виробництво, налаштовуємо нові схеми, вдосконалюємо сайт. Дійшли до того, що процес, який в інших виробників займає пару годин, ми вклали у 15 хвилин", – пояснюють у Blue Bаrbus.

Кризові явища і спад купівельної спроможності позначилися на різних видах бізнесу від нерухомості до перукарень і ресторанів. Акваріумний бізнес - не виняток, каже Павло Пирожок. Однак, як і всюди, час економічного спаду треба використати з користю. У Blue Bаrbus зайнялися розробкою нової технології для промислових магазинів риби.

"Пробуємо зробити так, щоб акваріуми ставити один на другий без меблів, скло до скла. Продажі акваріумів дещо скоротилися. Економічна криза - не кращий час завести вдома великий акваріум з екзотикою. Для нас це стало сигналом, що час відточити всі процеси і налаштувати нові напрямки. Криза не буде вічною. Вона мине, і тоді вже не буде часу на пошук шляхів розвитку", – каже засновник марки.

Акваріумний бізнес включає в себе розведення риб, виготовлення акваріумів та різні акваріумні послуги. Серед таких послуг - догляд за акваріумами, перевезення їх чи лікування рибок. Середньостатистичний акваріум на 200 літрів з тумбою коштує 4,5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Акваріумний бізнес навчився використовувати кризу на свою користь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути