пʼятниця, 11 грудня 2020 14:17

Яку ціну прогнозують фахівці для Bitcoin

Яку ціну прогнозують фахівці для Bitcoin
Позитивний і негативний сценарій поведінки криптовалюти зараз однаково вірогідні. Фото: pixabay

Початком спадного тренду може бути зниження ціни Bitcoin.

Вартість криптовалюти може впасти до $15 тис. і нижче, тому купувати їх рано, вважає CEO Xena Financial Systems Антон Кравченко, передає РБК.

"Зараз не варто купувати BTC. Думаю, що корекція буде мінімум до 15 тисяч доларів. Якщо буде можливість купити по 12 тисяч доларів, то потрібно це зробити. Розворот тренду вже трапився, тому що продавці починають перемагати покупців", - пояснив Кравченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європі банк випустив першу стабільну криптовалюту

Водночас СЕО cryptorg.exchange Андрій Подолян впевнений, що шанси на повернення Bitcoin до зростання зберігаються. Коливання ціни залишаються в рамках бічного руху, не спадного. За його словами, важливо, щоб курс монети не опустився нижче $17 тис.

Позитивний і негативний сценарій поведінки криптовалюти зараз однаково ймовірні, вважає керівник відділу аналізу даних CEX.IO Broker Юрій Мазур.

"Якщо курс BTC в кінці тижня виявиться поблизу поточних оцінок або нижче, у районі 17-18 тисяч доларів, то можна говорити про подальшу значнішу корекцію до позначок 15 тисяч доларів або нижче - до 13 тисяч", - припустив Мазур.

За його словами, відновлення тренду можливе тільки за повернення котирувань BTС в район $19,8-20 тис. Водночас критично важливо, щоб Bitcoin зміг утримати ці рівні на тижневому закритті. Тоді криптовалюта може подорожчати до $23-25 тис.

У листопаді дохід майнерів - тих, хто заробляє у криптовалюті - становив $521 млн. Це перевищує виручку жовтня на 47,9%. Такі дані The Block Research оприлюднив Cryptor. Серед основних причин зростання прибутку - стабільне збільшення вартості біткоїна.

Зараз ви читаєте новину «Яку ціну прогнозують фахівці для Bitcoin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути