пʼятниця, 08 травня 2020 11:29

Як у Туреччині: готелі почали публікувати ціни на відпочинок

Як у Туреччині: готелі почали публікувати ціни на відпочинок
Найдорожче відпочити буде в Одесі. Тиждень відпочинку на двох щонайменше обійдеться у 9 тисяч гривень pixabay.com

Більшість українців уже зрозуміли, що відпочинок на закордонних курортах цього року навряд чи відбудеться. Тому починають шукати, де б відпочити в Україні. Найбільшим попитом цього року користуватиметься відпочинок в Одесі, Херсонській області та в Карпатах.

"Найдорожче відпочити буде в Одесі. Тиждень відпочинку на 2 щонайменше обійдеться у 9 тисяч гривень. Але варто розуміти, що це буде готель не високого класу і не на самому березі моря. За комфортний готель на побережжі з гарними сніданками доведеться віддати 35 тисяч гривень. Ми розуміємо, що це ціна, як у Туреччині, але там ще й у цю ціну включені харчування і алкоголь. Але попит на ці готелі теж великий. Розраховуємо, що сезон відпочинку стартує в червні", - розповідає Gazeta.ua менеджер із туризму Юрій Панюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин: як будуть відновлювати роботу залізниці

В Залізному Порту відпочити можна за 11 тис. грн на двох. Найдешевше відпочити буде на Закарпатті. Тижневий відпочинок зі сніданками обійдеться в 4,9 тис. грн.

"Ще не всі готелі виставили ціни. Найактивніші поки Львівська, Одеська області та Закарпаття. Власники готелів не розуміють, чи дозволить уряд приймати гостей і коли це станеться. Якщо на Одещині дозволять відкриватись лише з серпня, то не буде сенсу відкриватись. Люди витратять більше коштів на підготовку, ніж отримають прибутку", - каже Юрій Панюк.

В Україні зросли ціни на оренду приміських будинків та дач. Це пов'язано з ризиками, що цьогоріч українцям доведеться відкласти відпочинок за кордоном. Попит на таку оренду зріс ще з початку березня, коли запровадили карантин. Ціни порівняно з минулим роком підскочили на 20-50%. Залежать від локації. Найдорожче коштує орендувати будинок біля озера, лісу.

Зараз ви читаєте новину «Як у Туреччині: готелі почали публікувати ціни на відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути