середа, 16 жовтня 2019 15:51

Як самостійно відкласти гроші на пенсію

Як самостійно відкласти гроші на пенсію
Укласти договір з недержавним пенсійним фондом у Приват24 можна на батьків. Поповнювати їхню пенсію зі своєї картки. Фото: pexels.com

Клієнти Приватбанку можуть відкрити рахунок в одному з недержавних пенсійних фондів. Це можуть зробити онлайн через додаток Приват24.

"Уперше в Україні Приватбанк реалізував у Приват24 web платформу для пенсійних фондів. Поки їх тільки три: ОТР-пенсія, Династія і Приватфонд", - написав у Facebook керівник напряму небанківських продуктів Олексій Турівний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому в Україні не запустили накопичувальні пенсії

Щоб підключити послугу, треба укласти договір із недержавними пенсійним фондом. Далі переглянути поточний залишок і виписку, поповнити рахунок одноразово, підключити регулярний платіж із картки.

Укласти договір можна на батьків і поповнювати пенсію зі своєї банківської картки.

Накопичувальний пенсійний рівень мав запрацювати з 1 січня 2019-го. Тоді терміни запуску перенесли на січень 2020-го. Водночас, за словами голови Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку Тимура Хромаєва, другий накопичувальний рівень пенсійної системи запустять не раніше 1 січня 2023-го. Поки інфраструктура для запуску накопичувальної пенсії неготова.

Зараз ви читаєте новину «Як самостійно відкласти гроші на пенсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути