понеділок, 15 жовтня 2007 08:14

9,5 млн грн виділили на ліквідацію наслідків вибуху газу в Дніпропетровську

На ліквідацію наслідків вибуху газу в житловому будинку Дніпропетровська вже перераховано 9,5 млн грн. Про це у неділю повідомив в.о. голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар.

За словами чиновника, 5 млн грн надійшло з резервного фонду Кабінету міністрів, 3,5 млн. грн. з міського бюджету Дніпропетровська, 1 млн грн з обласного бюджету.

Бондар зазначив, що на даний момент 225 мешканців зруйнованого житлового будинку розміщені в готелях обласного центру.

Сьогодні 300 постраждалих отримають по 500 гривень матеріальної допомоги для забезпечення власних потреб. Як запевнив в.о. губернатора, завтра при необхідності також буде виділено грошову допомогу.

За словами Бондаря, "наразі немає проблем у медичному забезпеченні постраждалих".

13 жовтня в мікрорайоні Перемога Дніпропетровська стався вибух побутового газу. За даними МНС, 10 чоловік загинули, 23 - постраждали (з них 6 дітей).

Внаслідок вибуху пошкоджено 10 будинків, з них повністю зруйнований 3-й під`їзд 10 поверхового 4-під`їзного житлового будинку N127 по вулиці Мандриківській, інші 3 під`їзди зазнали ушкодження. Ударною хвилею було пошкоджено ще 7 приватних одноповерхових і 2 багатоповерхових будинки, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «9,5 млн грн виділили на ліквідацію наслідків вибуху газу в Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути