субота, 14 травня 2011 10:54

85% українців живуть з відчуттям кризи

85% українців живуть з відчуттям кризи

Переважна більшість українців живуть з відчуттям кризи. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень імені О.Яременка спільно з Інститутом економіки та прогнозування НАНУ.

Згідно з даними опитування, 71% вважають, що Україна продовжує страждати від кризи, ще 14% - що криза тільки починається. Тільки 10% опитаних вважають, що криза закінчилася або близька до завершення. Цікаво, що 2% респондентів вважають, що кризи зовсім не було і не буде.

А відповіді на запитання "Як ви оцінюєте своє майбутнє у порівнянні з тим, як ви оцінювали її рік тому?" розподілилися наступним чином. Відзначили, що їхнє майбутнє виглядає значно краще у порівнянні з минулим роком всього 4% респондентів. Швидше краще, ніж торік тому оцінюють своє майбутнє 25,5%. Швидше гірше, ніж рік тому виглядає перспектива у 45% опитаних. Майбутнє виглядає значно гірше, ніж рік тому у 13,5%. І важко з відповіддю 12% респондентів.

Раніше повідомлялось, влада викликає в українців роздратування та байдужість. Саме так відповіли 32% опитаних. 84% респондентів вважають, що людям при владі немає ніякого діла до інших.

Зараз ви читаєте новину «85% українців живуть з відчуттям кризи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути