середа, 21 лютого 2018 23:11

З'явилось відео як українські військові знищують бойовиків

З'явилось відео як українські військові знищують бойовиків
Після встановлення камер спостереження, ворог несе непоправні втрати одним влучним пострілом

Волонтери показали, як українські військові на Донбасі одним влучним пострілом знищують бойовиків.

Відповідне відео на своїй сторінці у Facebook опублікував фонд "Повернись живим".

"Після ретельної підготовки, інтенсивного навчання за програмою ГРК "Броня - Armor" та встановлення камер спостереження, ворог несе непоправні втрати одним влучним пострілом", - йдеться у повідомленні.

Розрахунково-графічний комплекс "Броня" ("Armor") дозволяє швидко визначати координати місцезнаходження та орієнтирні напрямки, розрахувати дані для стрільби з гранатометів, мінометів і танків із закритих вогневих позицій. Комплекс забезпечує ураження противника на всіх дальностях стрільби вогневих засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снайпер показала, як знищила двох бойовиків

"Наступного тижня буде встановлено ще декілька камер спостереження. Після ретельної розвідки і підготовки ще на трьох ділянках фронту буде можливе ефективне стримання ворога та його провакацій. У разі чого - армійці бачитимуть противника. Бачитимуть і будуть влучно стріляти", - сказано у повідомленні.

З'явилось відео удару сил США по сирійським підрозділам та загону ПВК "Вагнер". Авіація знищила спочатку танк Т-72 і потім вдарила по артилерійській зброї та розрахунку.

Зараз ви читаєте новину «З'явилось відео як українські військові знищують бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути