неділя, 03 вересня 2017 19:38

Снайпер показала, як знищила двох бойовиків

Снайпер показала, як знищила двох бойовиків
У ніч на свято Незалежності група бойовиків намагалася пройти на позиції українських бійців, і снайпер ліквідувала двох ворогів. Фото: Канал 24

У ніч на свято Незалежності група бойовиків намагалася пройти на позиції українських бійців, і снайпер ліквідувала двох ворогів.

Відповідне відео оприлюднив нардеп Дмитро Ярош.

Цим снайпером опинилася українська блогер і журналістка, а нині снайпер Української добровольчої армії Олена Білозерська. На Донбасі жінка воює з початку війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео, на якому Росія перекидає свою військову техніку до кордону з Україною

"Лєнка - доброволець. Лєнка - на війні з самого початку. Таких як вона, на жаль, одиниці. Засновник добровольчого руху і Людина, який бере участь в прийнятті рішень щодо війни і миру. А ще, Олена Білозерська - снайпер. Вона , виконуючи свої обов'язки і реалізуючи своє право, знищує ворогів України", - написав Ярош.

У зоні АТО поблизу Світлодарської дуги на Донеччині українські військові розгромили позиції російсько-окупаційних військ.

Зараз ви читаєте новину «Снайпер показала, як знищила двох бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути