Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2020 20:34

З'явилися останні новини про ситуацію на Донбасі

З'явилися останні новини про ситуацію на Донбасі
Бойовики вісім разів порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики застосували зокрема і заборонені міномети калібру 120 мм. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник випустив декілька мін 120-го калібру по оборонних укріпленнях Об'єднаних сил поблизу Пісків. Поруч Мар'їнки ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а у районі Павлополя в ранковий час агресор з різних напрямків здійснив дві збройні провокації, використовуючи при цьому ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та озброєння бойової машини піхоти. Також тричі під ворожі обстріли зі станкових протитанкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї потрапили українські військові неподалік Богданівки, а з великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів противник обстріляв опорні пункти неподалік Тарамчука", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Марківа: на Донбасі проводять слідчий експеремент

Втрат серед серед українських військових внаслідок ворожих обстрілів немає.

В окупованому Луганську вбили ватажка терористів Олександра Костіна — одного із найближчих соратників Олексія Мозгового.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися останні новини про ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути