неділя, 30 липня 2017 10:22

З'явились фото бойовиків, причетних до вбивства 16-річного Чубенка

У мережі показали фото бойовиків, причетних до розстрілу 16-річного Степана Чубенка. Десятикласника вбили в 2014 році, бо побачили на його рюкзаку синьо-жовту стрічку.
Про це пише "Новая газета".

  Бойовики, причетні до вбивства 16-річного школяра "Керч" (Погодін), Буба (Сухомлинов), Жора (Москальов)
Бойовики, причетні до вбивства 16-річного школяра "Керч" (Погодін), Буба (Сухомлинов), Жора (Москальов)

Бойовик Москальов із позивним "Жора" брав участь у розстрілі юнака. На допиті розповів, що колишній командир батальйону бойовиків ДНР "Керч" Вадим Погодін підозрював Чубенка в участі в "Правому секторі". Вважав причетним до подій 2 травня 2014 року в Одесі. Наказав бойовикам Сухомлинову і Москальову вбити хлопця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зуби вибили. Повели до берега річки" - з'явились подробиці розстрілу 16-річного Чубенка

Один зі свідків добровільно вирішив допомогти слідству - зняти камінь з душі. Він спостерігав страту в Горбачево-Михайлівці від початку до кінця, але знав вбивць тільки за прізвиськами: Керч, Жора, Буба. Їх прізвища та інші відомості, незаперечно підтверджують особистості, встановили самі батьки Стьопи, цілодобово моніторити соціальні мережі і сайти типу "Російської весни".

За інформацією ЗМІ, Москальова затримали. Він відсидів недовгий термін і втік з Донбасу. Буба (Сухомлинов) "загубився" в Росії, до сих пір про нього нічого не відомо. Погодіна затримали. Невдовзі може вийти на волю

Опублікували уривки з допиту свідків і учасників вбивства 16-річного Степана Чубенка.

Зараз ви читаєте новину «З'явились фото бойовиків, причетних до вбивства 16-річного Чубенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути