Ексклюзиви
вівторок, 12 січня 2021 13:18

Журналістка з каналу Медведчука закликала "врятувати" Донбас від ЗСУ

У мережі знайшли світлину журналістки каналу "112 Україна" Дар'ї Чирах, на якій вона тримає в руках заклик "врятувати Донбас від української армії" із георгіївською стрічкою.

Архівним знімком поділився журналіст Антон Страшко у Facebook. У коментарях до посту Чирах відповіла, що змінила погляди, а фото 6-річної давнини назвала "помилкою дитинства".

Автор: facebook.com/Anton Strashko
 

"Тоді я ще була дитиною, удома починалася війна, мені було страшно, а навколо була пропаганда. Коли ти не розумієшся на політиці і в тому, що відбувається навколо, – саме пропаганда і страх на тебе відмінно діють. Не можу сьогодні виправдатися, що було тоді в голові зовсім не розумію. Однак та 14-річна дитина і сьогоднішня 20-річна дівчина – це різні люди із різними поглядами на життя", – написала Чирах на своїй сторінці у Facebook.

Автор: facebook.com/Anton Strashko
 

Журналістка родом із Донецька і навчається в Київському національному університеті ім. Т. Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти пікетували канал "112 Україна" з вимогою до Медведчука "замовкнути"

Холдинг "Новини" об'єднує телеканали "112 Україна", NewsOne і ZIK, що формально належить бізнесменові, нардепу від партії "Опозиційна платформа - За життя" Тарасові Козаку. Реальний контроль над медіаресурсом приписують голові політради цієї партії, нардепу Вікторові Медведчуку.

Зараз ви читаєте новину «Журналістка з каналу Медведчука закликала "врятувати" Донбас від ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути