субота, 23 липня 2022 07:23

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відігнали окупантів від Сіверська та Вуглегірської ТЕС – Генштаб

ЗСУ відігнали окупантів від Сіверська та Вуглегірської ТЕС – Генштаб
Збройні сили України тримають оборону Донбасу. Відкидають ворога від Сіверська. Фото: Генштаб

Збройні сили України відігнали російських окупантів від Сіверська та Верхньокам'янського.

Ворог знову вів штурмові дії в напрямках Покровського та території Вуглегірської ТЕС. Зазнав втрат та відійшов. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Facebook.

На Краматорському напрямку противник обстрілював з танків, ствольної та реактивної артилерії поблизу Верхньокамʼянського, Стародубівки, Пискунівки, Сіверська, Білогорівки, Григорівки, Спірного та Виїмки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни атакували Словʼянськ – фото руйнувань

На Бахмутському напрямку окупанти обстріляли із артилерії райони Яковлівки, Соледара, Бахмута, Покровського, Бахмутського та Новолуганського. Біля останнього вгатили з авіації.

На Слов'янському напрямку обстріляли райони Грушувахи, Долини, Краснопілля, Дібровного, Мазанівки, Протопопівки, Чепіля, Великої Комишувахи, Норцівки, Богородичного, Вірнопілля та Карнаухівки.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог гатив в районах населених пунктів Новобахмутівка, Піски, Вугледар, Опитне, Водяне, Пречистівка, Мала Токмачка, Новояковлівка, Успенівка, Оріхів, Павлівка, Новопіль, Щербаки, Новоандріївка та Малі Щербаки. З авіації обстріляв Красногорівку та Кам'янку.

Російські окупанти намагалися встановити повний контроль над Вуглегірської ТЕС, але не вдалося. Також загарбники провалили спроби просунутися в напрямку Покровського. На Словʼянському напрямку терористи обстрілювали райони 18 населених пунктів, зокрема Долини, Дібровного, Богородичного та Норцівки. Провів повітряну розвідку безпілотним літальним апаратом біля Великої Комишувахи. Усі намагання ворога просунутися в напрямках Верхньокамʼянського та Івано-Дарʼївки українські захисники звели нанівець. Ворог відійшов.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відігнали окупантів від Сіверська та Вуглегірської ТЕС – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути